Mest for moro!

Alle som sender inn forslag til polls må skrive inn sitt navn. Dersom innsender ønsker det kan vi legge inn navnet på den som har sendt inn sammen med poll.

Konkurranse

Forklaring

Generelt

Alle som sender inn forslag til polls må skrive inn sitt navn. Dersom innsender ønsker det kan vi legge inn navnet på den som har sendt inn poll sammen med poll. Det vil da stå: «Denne poll er sendt inn av Ola Normann». Dersom flere sender inn forslag på samme poll, og denne benyttes på vår side, trekkes det om hvem som skal få sitt navn knyttet til poll.

Månedens trekning

Alle som sender inn forslag til polls som vi benytter, vil bli med i trekningen av månedens premie (selv om flere har foreslått den samme pollen). En poll som sendes inn må ha en konkret spørsmålsstilling og maksimum 5 svaralternativer.

Mest populære innsendte polls

Den av de innsendte polls som får flest stemmer (fra våre vanlige nettbrukere som svarer på polls) i løpet av de første 4 ukene pollen ligger publisert, vinner en premie. Innsendt polls må ha minst 100 stemmer etter 4 uker for å bli med i trekningen. Mottaker av premien vil være det navnet som er knyttet til pollsen på siden (se Generelt over). Premiering vil være hver annen måned.

Premier

Hver måned deles en ny Jensen Buddy Lite DAB Radio ut til vinneren avmånedens trekning. Annenhver måned er det premie til den som har sendt inn den polls som har fått flest stemmer. Her er premien Kygo BT Hodetelefoner! Klikk under for en forklaring på hvordan konkurransen fungerer.

Månedens premie som trekkes blant de som har sendt inn forslag til nye Polls er:

Jensen Buddy Lite DAB+ radio

buddy

Premie til den mest populære polls:

KYGO BT Hodetelefoner A7/800

kygo

Delta

Send inn forslag til polls!

Så blir du også med i konkurransen.

Tusen takk for din ide og bidrag av nye polls.

Her har du en forhåndsvisning av din poll, slik den blir på saiten om den er publisert.